• Welkom bij

  GP mediation

  GP mediation heeft zich gespecialiseerd in mediation bij een echtscheiding. Wij verzorgen echtscheidingen voor mensen uit de regio Utrecht, zoals Maarsen, Nieuwegein, Vleuten, Houten en de Meern. Vanuit ons kantoor regelt uw scheidingbemiddelaar alles rond de afwikkeling van de scheiding in overleg met u en volgens uw wensen. Wij gebruiken een doeltreffende, persoonlijke, kostenbesparende methode om een scheiding zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Met onze kennis op financieel, fiscaal en juridisch gebied, kunnen wij u advies geven over de de financiele afwikkeling van scheiding als het treffen van een zorg (omgangs-) regeling. GP mediation heeft nauwe samenwerking met een aantal partners waaronder een notaris, een advocaat, financieel adviseurs en banken.
  Het doel van onze mediation is dat u een passende regeling afspreekt, waarin op een heldere wijze de afspraken uiteen gezet zijn. De gesprekken met u beide kunnen zowel op kantoor of bij u thuis plaats vinden. Op een persoonlijke en betrokken wijze zullen wij de mediation gesprekken met u beide doorlopen. Met ons scheidingsconcept regelt u beide de gehele scheiding met onze scheidingsbemiddelaar. GP mediation verzorgt voor uw de juridische en gerechtelijke afhandeling van een scheiding. Door onze werkwijze bespaart u aanzienlijk op de kosten bij de scheiding. Daarbij kan de afhandeling aanzienlijk sneller gaan als u onze onafhankelijke scheidingsbemiddelaar inschakelt dan wanneer beide partijen een advocaat inschakelen en voor beide apart advocaat kosten gaan berekenen.

  Scheidingsbemiddelaar

  Onafhankelijk
  Onze onafhankelijke betrokken scheidingsbemiddelaar zal met u beide tegelijk een aantal mediationgesprekken voeren. In deze gesprekken maakt u afspraken over de woonsituatie, de hypotheek, verzekeringen, pensioenen, de verdeling van de inboedel en een regeling voor de kinderen. Ook wanneer u niet getrouwd bent is onze dienstverlening hetzelfde als een getrouwd stel dat uit elkaar gaat.

  Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via een aanmelding via deze site bij contact. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 030-2468008

 • Hoe werkt GP mediation

            
  Contact

  U meldt u aan via onze site (via het contact formulier) en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook telefonisch benaderen voor een afspraak. De scheidingsbemiddelaar zal een aantal van uw vragen beantwoorden en wil graag van u weten of u beide bereid bent tot het voeren van mediationgesprekken. De scheidingsbemiddeling bestaat uit een aantal gesprekken. Bij alle gesprekken bent u altijd samen aanwezig.

            
  GP mediation

  GP mediation scheidingsbemiddelaar zal een eerste afspraak met u beide maken. Deze afspraakt kan zowel bij u thuis of bij ons op kantoor. Tijdens het eerste mediation gesprek legt de scheidingsbemiddelaar de spelregels van de mediation uit. Mediation gaat uit van vertrouwelijkheid, gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid van u beide. Alles wat besproken wordt in de mediation blijft vertouwelijk. De scheidingsbemiddelaar legt de afspraken vast in de bemiddelingsovereenkomst die u beide ondertekend. In ieder mediation gesprek zal de scheidingsbemiddelaar een aantal door u aangegeven punten met u beide doornemen. De afspraken zijn pas bindend als een eindovereenkomst, een convenant, tot stand is gekomen.

            
  Scheidingsbemiddeling

  In de volgende gesprekken onderzoekt de scheidingbemiddelaar met u beide ieders belangen, zorgen en wensen. Wij begeleiden u beide in de gesprekken als onafhankelijke partij maar met zorg en aandacht voor uw onderhandelingsproces. Het is in uw belang om te komen tot een gezamelijke oplossing die u samen heeft afgesproken. In de mediation gesprekken worden door u afspraken gemaakt over onder andere het huis, de hypotheek, alimentatie, pensioen en de verdeling van de gemeenschappelijke bezittingen. Onderleiding van de bemiddelaar worden de verschillende juridische mogelijkheden besproken. U kiest daaruit vervolgens samen de oplossing die het best bij u past en ook in de praktijk voor u beide uitvoerbaar is.

            
  Ouderschapsplan

  Wanneer u minderjarige kinderen heeft is het wettelijk verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. Afspraken die u maakt over de kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan. In het ouderschapsplan worden een aantal afspraken gemaakt over: de zorgregeling, hoe u de zorg en de opvoeding verdeeld of de omgangsregeling, hoe u de omgang met de kinderen regelt, daarnaast de kinderalimentatie, de kosten van de verzorging en de opvoeding en hoe u elkaar informatie geeft over belangrijke onderwerpen met betrekking tot de kinderen. Daarnaast kunnen ouder andere afspraken ten aanzien van de kinderen in het ouderschapsplan opnemen. Beide ouders ondertekenen het ouderschapsplan.

  Voor meer informatie

 • Scheidingsbemiddeling

  Scheidingsbemiddeling is een vorm van mediation met een specialisatie op het gebied van scheiding. Bij mediation zijn de basis principes vertrouwelijkheid, (financiele) openheid en respectvol met elkaar omgaan. Een voorwaarde voor mediation is dat beide partijen eraan willen meewerken om te komen tot een passende regeling. Bij mediation gaat het erom dat u er gezamelijk en toekomst gericht uitkomt. Voordelen van mediation zijn dat het de communicatie tussen beide partijen opgang komt, dat beide partijen zelf een oplossing tot stand hebben gebracht waardoor de commitment groot is, mediation is goedkoper en sneller dan een rechtszaak.

  De scheidingsbemiddelaar kiest geen partij, maar treedt op als onafhankelijke derde, die u helpt bij het vinden van een oplossing die gebasseerd is op het belang van u beide. De scheidingsbemiddelaar begeleidt u gedurende dit hele proces.Tijdens de mediationgesprekken ziet er op toe dat er geen afspraken worden gemaakt die juridisch niet mogelijk zijn. De scheidingsbemiddeling bestaat uit een aantal mediation gesprekken waar u beide aanwezig bent. De bemiddelaar voert nooit gesprekken met een van u apart, ook niet telefonisch of per mail. In deze gesprekken is ruimte voor onderhandeling van u beide.


  Voor meer informatie kijk op onze site op "hoe werkt GP mediation".

  Scheidingsbemiddelaar

  Onafhankelijk
  Scheidingsbemiddeling is een beproefde methode gebleken om samen onder deskundige begeleiding van de scheidingsbemiddelaar de gevolgen van uw aanstaande echtscheiding in overleg met elkaar te regelen en vast te leggen. Het resultaat van mediation is meestal bevredigender dan de beslissing van de rechter of het onderhandelingsresultaat van twee advocaten die ieder namens een van beide echtegnoten optreden. Waneer u beide door mediationgesprekken tot overeenstemming bent gekomen legt de bemiddelaar de afspraken vast in een scheidingsconvenant. Het is niet nodig dat u een advocaat inschakeld. De scheidingsbemiddelaar regelt voor u beide de juridische afwikkeling.

 • Kantoor Adres

  Gruter & Partners

  Postbus 66
  3450 AA Vleuten
  Telefoon: 030-2468008
  E-mail: info@GPmediation.nl

  Contact Formulier

 • Over Ons

  GP Mediation en Partners
  GP Mediation is een een onderdeel van Gruter & Partners. Dit bedrijf heeft zich vanaf 1956 als betrouwbaar familiebedrijf ontwikkeld in financieel advies. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich onder andere gespecialiseerd in advisering ten aanzien van assurantiën, hypotheken en fiscaliteiten. Wij hebben een relatieportefeuille opgebouwd met meer dan 1000 tevreden relaties/klanten. De meeste van onze klanten wonen in de regio van utrecht en kennen wij al jaren, daar zijn wij trots op. Onze filosofie is betrokkenheid, professionaliteit en eerlijk, betrouwbaar advies voor onze klanten.

  Ingegeven door de vraag van onze klanten hebben wij hier een mediation formule aan toegevoegd, GP mediation. Inmiddels hebben wij deze formule met succes in de praktijk ten uitvoer gebracht. De filosofie van Gruter & Partners is de basis voor de werkwijze van GP Mediation. Een persoonlijk, betrokken en professionele werkwijze van de scheidingsbemiddelaar van GP Mediation. Deze zal u begeleiden naar een voor u bevredigend eindresultaat. Wij streven naar eerlijke, gelijkwaardige en rechtvaardige afspraken tussen u beiden.

  Met onze partners werken wij al een aantal jaar samen. Zij hebben hun eigen specialisme in hun werkveld. Wij werken samen met een advocaat en een notaris in onze eigen regio Utrecht.

  Partners

  Wout van Veen

  Advocaten

  G&P
  Buro Lef

  kinderpsychologen die kinderen in echtscheidingssituaies begeleiden.

 • Kosten

  De kosten voor de scheidingsbemiddeling worden vastgelegd in de bemiddelingsovereenkomst. De kosten voor scheidingsbemiddeling worden per uur gerekend, voor een gemiddeld tarief van 130 euro per uur incl BTW en kantoorkosten. Daarnaast komen de kosten van de juridische afhandeling van de scheiding bij de rechtbank. Het is mogelijk dat u voor een vergoeding van de scheidingsmediation in aanmerking komt dat is afhankelijk van uw verzekering en inkomsten. Dit kunnen wij op uw verzoek voor u uitzoeken.


  Voor meer informatie

  kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of ons telefonisch bereiken onder telefoonnummer 030-2468008.
 • Privacy Policy

  1. GP mediation respecteert uw privacy en streeft ernaar deze zoveel mogelijk te beschermen.
  2. Dat vormt de basis waarop persoonsgegevens die wij van u verzamelen, of die u aan ons verstrekt, door ons verwerkt zullen worden. Wij verzoeken u onderstaande goed door te lezen, zodat u onze opvatting en praktijk ten aanzien van u persoonsgegevens en de manier waarop wij ermee omgaan, begrijpt.

  Informatie verstrekt via de formulieren op de Website maar is niet beperkt tot de informatie verstrekt bij registratie, het plaatsen van materiaal of het verzoek om verdere diensten. We kunnen u ook om informatie vragen bij deelname wanneer u een probleem meldt. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij een verslag bijhouden van die correspondentie.. Wij kunnen u ook vragen om enquêtes in te vullen die wij gebruiken voor onderzoek, hoewel u niet verplicht bent hieraan deel te nemen. Details van u bezoek aan de Website inclusief, maar niet beperkt tot, uw bezoek aan ons, locatiegegevens, weblogs of andere communicatiegegevens, of dit nu vereist is voor ons eigen werk of anderszins en de resources die u bezoekt.

 • More

  Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In pharetra ipsum condimentum elit. Suspendisse mattis turpis eget odio. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Pellentesque tempus dictum urna. Sed consequat massa eget metus. Quisque mollis pretium nisl. Mauris venenatis porttitor risus. Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In pharetra ipsum condimentum elit. Suspendisse mattis turpis eget odio. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Pellentesque tempus dictum urna. Sed consequat massa eget metus. Quisque mollis pretium nisl. Mauris venenatis porttitor risus. Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In pharetra ipsum condimentum elit. Suspendisse mattis turpis eget odio. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Pellentesque tempus dictum urna. Sed consequat massa eget metus. Quisque mollis pretium nisl. Mauris venenatis porttitor risus. Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In pharetra ipsum condimentum elit. Suspendisse mattis turpis eget odio. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Pellentesque tempus dictum urna. Sed consequat massa eget metus. Quisque mollis pretium nisl. Mauris venenatis porttitor risus. Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In pharetra ipsum condimentum elit. Suspendisse mattis turpis eget odio. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Pellentesque tempus dictum urna. Sed consequat massa eget metus. Quisque mollis pretium nisl. Mauris venenatis porttitor risus. Phasellus accumsan turpis. Nam sagittis nulla quis orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec vitae elit.